Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Предизвикателството

Екипът на компания Enery се свърза с нас и направи запитване за акустично решение за новия им офис в град София. Enery е компания, която води прехода към зелена енергия чрез придобиване, развитие, изграждане и експлоатация на мащабни енергоцентрали за възобновяема енергия. Офисът на компанията се намира в Perform Business Center, а нашите екипи успяха да реагират бързо, като организирахме оглед ден след направеното запитване.

В залите имаха проблем с яснотата на говора при конферентни разговори. Говорът се пренасяше в коридорите и нарушаваше конфиденциалността. В две от залите на Enery- Хидро и Солар звукът също се пренасяше между помещенията и възпрепядстваше едновременното им използване. 

Нашето решение

Направихме измервания в 4 конферентни зали и взехме размерите на помещенията. Разработихме и изпратихме анализа към клиента, като след това се заехме и с предложението за дизайн и цветове на акустичните панели. 

Изпълнението

За всяка една от залите бяха разработени панели в различни цветове, които да допринесат и за цялостния интериор на офиса на Enery. За акустичното третиране на залите бяха използвани панели от серията „Рубик“ в квадратни форми, както и хексагони. В две от залите бяха разработени панели с принтирано изображение, което изобразява тяхната работа в сектора на възобновяемата енергия. Нашите екипи успяха да монтират панелите в рамките на 2 дни.

Какво каза клиентът

Залите изглеждат чудесно и вече получихме позитивни отзиви от колеги.

Благодарим ви за свършената работа!

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване