Шумоизолация на таван в частен апартамент

image
  • Клиент:Частен клиент
  • Категория:Жилищни сгради
  • Дата:2020 г.
  • Статус:Завършен
  • Вид услуга:Доставка и монтаж
  • Локация:гр. София, България

Задание на клиента

Оплакванията на клиента бяха свързани с високи нива на шум от съседи на етажа над него. Полувината от апартамента беше разположен под площ заета от тераса, другата полувина беше зает от всекидневна. Клиента пожела да бъде извършен оглед и да бъде предложено най-доброто решение за справяна с проблема, като пожела да се извърши звукоизолация в целия апартамент. Също така клиета имаше изискване целия ремонт да приключи в рамките на една седмица, тъй като жилището беше oбитаемо.

Как подходихме към проблема

След огледа на място и анализ на оплакването и съответната конструкция клиента получи подробен доклад, в който беше предложено да бъде изпълнена система за таван Elastic Control във цялото жилище. На екипа на Acoustic Force беше възложено доставката и монтажа на самата система. Общата квадратура на жилището беше 45кв.м, за които беше поета отговорност да бъдат приключени до 5 работни дена.

image

Финални резултати

Организацията по доставката на шумоизолацията беше извършена перефетно, като за товаро-разтоварни работи бяха наети професионални групи. В мотажа екипа ни срещна редица затруднения, които преодоля с лекота, нокои от тях неправилната форма на помещението, големите провисвания на плочата и липсата на осветление. Въпреки тези препядствия екипът ни успя да се справи с поставената задача в рамките на само три работни дена. След завършване на проетка , клиета нямаше как да тества веднага изолацията, но няколко месеца след това се обади и ни съобщи, че от както е направена изолацията няма никакви оплаквания и спи на спокойствие, независимо от съседите над него. Шумоизолацията на тавана беше свършила своята работа. Така завършихме успешно поредния си обект. Клиента ни беше доволни от крайния резултат, а екипът ни за пореден път показа, че може да се справи във всяка ситуация.

image
image
image

КАКВО СПОДЕЛЯ КЛИЕНТЪТ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТА

Разгледайте и другите ни проекти.