fbpx
NIVELATOR SOUND
OMEGA SOUND
NOISE CONTROL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consectetur ante nec erat luctus tincidunt. Proin pellentesque mauris erat, eu ultrices eros commodo posuere. Etiam tempus hendrerit felis. Nulla rutrum mattis pharetra. Aliquam erat volutpat. Vestibulum pellentesque massa id risus egestas dapibus. Ut viverra felis quis nisl tincidunt, sed hendrerit neque laoreet.

Система OMEGA SOUND

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Система OMEGA SOUND е разработена за максимална звукоизолация на минимална дебелина. Подходяща е за увеличаване на шумоизолацията на стени от газобетон, керамична тухла и гипс картон. Подходяща за звукоизолация в жилищни, обществени и офисни сгради.

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ:

Rw=62dB*

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ:

61.5мм

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НИВЕЛАЦИЯ:

до 40мм

*Индекс на звукоизолация при тухлена зидария 250мм с мазилка от 20мм от всяка страна

Техническа карта за OMEGA SOUND

ОПИСАНИЕ:

Строго специализирана за удовлетворяване на нуждите за висок клас звукоизолация на минимална дебелина, система OMEGA SOUND комбинира висок клас вибро окачвачи на Испанската компания Senor с еластична високоякостна метална конструкция разработена за акустични цели. Използването на синтетична вата за акустичен материал дава не само по-добри акустични характеристики, но и изпълнява нормите за екологично чист продукт. Гипсофазерната плоскост в комбинация с шумоизолационната мембрана осигуряват необходимото тегло за намаляване на преминаването на звуковите вълни между помещенията. Завършващата гипсокартонена плоскост е избрана, за да бъде лесно обработена и подготвена за боя. Звукоизолационната мембрана също така е специално подбрана, така че да има максимална пластичност, за да създаде достатъчно срязващо съпротивление между плоскостите и да намали ефекта на резонанс на съвпадащите честоти. Еластичната микропореста гумена лента, отделя плоскостите на гипсофазера и мембраната от контактните елементи на подовата и таванска плоча, както и на околните перпендикулярни стени.
Системата е подходяща за звукоизолация от въздушен шум от говор и телевизия, където звуковото налягане е в диапазона 250Hz – 5 000Hz. Необходимо условие за изпълнението ѝ е стената, на която се изпълнява да има минимални вертикални и хоризонтални отклонения в рамките на 10 до 15мм. Системата се изпълнява до запълване на фугите на гипс картонената плоскост.

Реализирани проекти с OMEGA SOUND

Система NIVELATOR SOUND

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Когато съществуващата стена има вертикални и хоризонатални отклонения по-големи от 10мм, то в този случай най-подходящата система на минимална дебелина е NIVELATOR SOUND. Предназначена за увеличаване на шумоизолацията на стени от газобетон, керамична тухла и гипс картон. Подходяща за звукоизолация в жилищни, обществени и офисни сгради.

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ:

Rw=60dB

ДЕБЕЛИНА:

50.5мм

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НИВЕЛАЦИЯ:

до 10мм

*Индекс на звукоизолация при тухлена зидария 250мм с мазилка от 20мм от всяка страна

Техническа карта за NIVELATOR SOUND

ОПИСАНИЕ:

Специално разработения еластичен окачвач на Испанската компания Senor позволява лесно и устойчиво изправяне на новата шумоизолационна пред стенна обшивка, като не прави компромис в механичните или в антивибрационните качества на връзката. Системата използва висок клас метални профили, формовани специално за този тип окачвач, като осигурява достатъчно ширина за правилния монтаж на гипсофазерните плоскости. Използването на синтетична вата за акустичен материал дава не само по-добри акустични характеристики, но и изпълнява нормите за екологично чист продукт.

Еластичната микропореста гумена лента, отделя плоскостите на гипсофазера и мембраната от контактните елементи на подовата и таванска плоча, както и на околните перпендикулярни стени. Гипсофазерната плоскост в комбинация с шумоизолационната мембрана осигуряват необходимото тегло за намаляване на преминаването на звуковите вълни между помещенията. Завършващата гипсокартонена плоскост е избрана, за да бъде лесно обработена и подготвена за боя. Звукоизолационната мембрана също така е специално подбрана, така че да има максимална пластичност, за да създаде достатъчно срязващо съпротивление между плоскостите и да намали ефекта на резонанс на съвпадащите честоти.

Системата е подходяща за звукоизолация от въздушен шум от говор и телевизия, където звуковото налягане е в диапазона 250Hz – 5 000Hz.