Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Акустични панели PET

PET акустичните панели са звукопоглъщащи панели, изработени от PET (полиетилен терефталат) материали. Ценят се заради техния екологичен характер, тъй като се изработват от рециклирани материали. Акустичният материал PET се състои от 100% полиестерни влакна. Той е нетоксичен, неалергичен и не съдържа формалдехидни свързващи вещества.

Акустични панели PET
Акустични панели PET

Акустичните панели от PET се използват във вътрешни пространства, за да се намали отразяването на звуковите вълни и времето за затихване на “ехото”, като по този начин подобряват акустиката. 

 

Паната са предназначени за увеличаване на звукопоглъщането в едно помещение и за създаване на по-добра среда на закрито. Имат отлични свойства на звукоабсорбиране. Намаляват общия шум и създават впечатляващ интериор.

Налични са в различни дебелини, съобразени с нуждите на вашето пространство. Предлагат се в разнообразни форми и цветове, които могат да се съчетаят за създаване на атрактивен и функционален дизайн.

Характеристики

Функция

Звукопоглъщане на средни честоти

Обхват на абсорбцията

100 Hz – 5000 Hz 

Коефициент на звукопоглъщане

αw 0,8-0,9

Клас на реакция на огън

А1

Влагоустойчиво

RH 100%

PET Акустични панели за стена

Полиестерните пана за стена са екологично решение. Могат да бъдат изработени в различни цветове и форми, съобразени с индивидуалните изисквания на клиентите. Широко разпространени са в офис обзавеждането, където работят голям брой служители. С тези панели се осигурява по-добра работна среда, тъй като ехото в помещението се намалява.

Монтаж

Панелите се инсталират лесно към всякакъв вид стени.  Монтират се чрез метални крепежни елементи или лепене.

Акустични панели PET

PET Акустични панели за таван

Широко приложение имат в обществени пространства, където не могат да се поставят панели по стените, защото се нарушава цялостния интериор. Такива са например галерии, музеи, офиси, басейни и др. В такива случаи най-често се използват панелите за таван.

 

Монтаж

Монтират се на тавана чрез регулируеми метални въжета от 50 – 800мм.


Могат да бъдат използвани и като разделителни паравани, висящи от тавана с цел подобряване на акустичната среда в помещенията. Възможно е монтиране на LED осветление, като по този начин освен за акустика, могат да бъдат използвани като осветителни тела, които се вписват прекрасно в интериорния дизайн на всяко помещение.

Реализирани проекти с акустични панели PET

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване