Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

“Архитектурно-строителна седмица 2024г.” с участието на Acoustic Force

Архитектурно-строителната седмица в Интер Експо Център е ежегодно събитие, което събира вниманието на специалисти и ентусиасти от сектора.  

През 2024 година, между 3-ти и 6-ти април, 180 фирми както от България, така и от чужбина, се събраха, за да представят последните иновации и тенденции в света на архитектурата и строителството.


Нашият екип на Acoustic Force се включи сред участниците в събитието за първа година. Като една от водещите компании в областта на звукоизолацията и акустичните решения, нашият обособен щанд на изложението представи всички услуги, които предлагаме за акустика и шумоизолация на офиси, жилища и обществени сгради, както и най-новите ни продукти и технологии за разработка на акустични панели и проектиране на шумоизолационни системи. На нашия щанд бяха представени два нови продукта, които са иновативни за българския пазар, а именно – PureTone (изработено изцяло от Acoustic Force) и акустична коркова мазилка на италиански производител Diasen.


В Acoustic Force работим усилено, за да предложим иновативни и ефективни решения, които не само да спират проникването на нежелан шум, но и да подобряват качеството на звука във всяка среда.

Присъствието ни на Архитектурно-строителната седмица беше не само възможност да представим нашите продукти и услуги, но и повод да участваме активно в обмена на знания и опит в индустрията. С удоволствие споделихме нашата експертиза с колеги от бранша и се възползвахме от възможността да се запознаем с последните тенденции и иновации. Особено значимо беше участието на инж. Александър Киречев, главен инженер на Acoustic Force, който изнесе лекция на тема: “Иновативни акустични решения за офиси и исторически паметници”. Той сподели своите знания и опит в областта на акустиката, представяйки новаторски подходи за решаване на предизвикателствата в сферата.


Екипът ни бе представен от инж. Александър Киречев. Той се включи в дискусионен панел на тема “Предизвикателствата на звуко и шумоизолирането”. Инженер Киречев изнесе лекция на тема “Основни принципи в звукоизолацията”, към която имаше засилен интерес. Дискусията се проведе под ръководството на Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) в партньорство с Камарата на архитектите в България (КАБ). Именно като пълноправен член на БАИС, инженер Киречев изнесе своята лекция. С нея той откри дискусионния панел.


Презентацията на нашия колега засегна някои изключително съществени точки по отношение на звукоизолацията в жилищни сгради. Той изложи експертното си мнение за нормативната база, както и за контрола на изпълнението и качеството на изпълнение в сектора. Лекторът даде важни перспективи по тези въпроси, базирани на своя опит и познания.


За нас беше огромно удоволствие да вземем участие в този утвърден форум. Вълнението ни е свързано не само с доверието, което бе гласувано на нашия колега, като потвърждение на неговите компетенции. То произхожда и от възможността да допринесем за тази средата на споделеност и общуване по време на “Архитектурно-строителна седмица”, в която се зараждат иновативни идеи.


За нас е важно да обменяме опит на идеи, тъй като вярваме, че те са ключът към постигането на по-високи стандарти и качество в нашата индустрия. Оставаме ангажирани с мисията си да предлагаме иновативни и ефективни решения в областта на звукоизолацията и акустиката, като продължаваме да се вдъхновяваме от събития като Архитектурно-строителната седмица, където сме част от динамичната общност от професионалисти и ентусиасти.


Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване