Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Шумоизолация на таван в частен апартамент

Предизвикателството

Оплакванията на клиента бяха свързани с високи нива на шум от съседи на етажа над него. Половината апартамент беше разположен под площ, заета от тераса, а другата половината беше заета от всекидневна. Клиентът пожела да бъде извършен оглед и да бъде предложено най-доброто решение за справяна с проблема, като пожела да се извърши звукоизолация в целия апартамент. Също така, клиентът имаше изискване целия ремонт да приключи в рамките на една седмица, тъй като жилището беше oбитаемо.

Нашето решение

След огледа на място и анализа на оплакването и съответната конструкция, клиентът получи подробен доклад, в който се предложи да бъде поставена система за таван Elastic Control във цялото жилище. На екипа на Acoustic Force беше поръчана доставката и монтажа на самата система. Общата квадратура на жилището беше 45кв.м, за които беше поета отговорността да бъдат приключени до 5 работни дни.

Изпълнението

Организацията по доставката на шумоизолацията беше извършена перефектно, като за товаро-разтоварни работи бяха наети професионални групи. В мотажа екипа ни срещна редица затруднения, които преодоля с лекота. Някои от тях бяха неправилната форма на помещението, големите провисвания на плочата и липсата на осветление. Въпреки тези препядствия, екипът ни успя да се справи с поставената задача в рамките само на три работни дни. След завършване на проекта , клиента нямаше как да тества веднага изолацията, но няколко месеца след това се обади и съобщи, че от както е направена изолацията няма никакви оплаквания и спи спокойнно, независимо от съседите над него. Шумоизолацията на тавана беше свършила своята работа. Така завършихме успешно поредния си обект. Клиентът ни беше  доволен от крайния резултат, а екипът ни за пореден път доказа, че може да се справи във всяка ситуация.

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване