Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Шумоизолация на под в жилищен апартамент

Предизвикателството

Частен клиент в град София се обърна към екипа на Acoustic Force с искане за консултация. Въпросът му беше свързан с най-доброто решение за шумоизолация на апартамент. А конкретният казус е относно звукоизолация на под против въздушен и ударен шум между собствения апартамент и съседен такъв, намиращ се на долния етаж. Задачата беше любопитна и ние се заехме с решаването ѝ.

Нашето решение

Частен клиент в град София се обърна към екипа на Acoustic Force с искане за консултация. Въпросът му беше свързан с най-доброто решение за шумоизолация на апартамент. А конкретният казус е относно звукоизолация на под, против въздушен и ударен шум между собствения апартамент и съседен такъв, намиращ се на долния етаж. Задачата беше любопитна и ние се заехме с решаването ѝ.

Изпълнението

Нашият екип предложи иновативни и функционнални решения, които се приеха от клиента. Той определи препоръките ни като максимално ефективни в конкретната ситуация и спрямо предоставения бюджет. По време на осъщестяването на проекта, нашите експерти проследиха на място и със снимки цялостната инсталация на доставените материали. В края можем да кажем, че поставяме този проект в графата на успешно реализираните начинания. Прочетете още за подходите на нашата работа и различните казуси, които успешно сме разрешили в раздел “Обекти”!

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване