Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Звукоизолация между офиси Genius Sports

Предизвикателството

Genius Sports е високотехнологична софтуерна компания, която развива своята дейност във всички области на спорта. Фирмата изгражда дългосрочни връзки със спортни лиги и ръководни органи. Разполага с представителства на шест континента в общо 16 държави. От Genius Sports се свързаха с Acoustic Force, тъй като имаха проблем с звукоизолацията между офиси. Пролемът се състоеше в това, че между работното помещение на мениджмънта и конферетните зали нямаше добра изолация. Поради тази причина работата в нито едно от помещенията не беше продуктивна. Помещенията бяха обзаведени и от нас се искаше да намерим решение, което да пасне и на нужните, и на интериора. Ние винаги мислим по отношение на функционалност, ресурси и дизайн, така че с удоволствие приехме предизвикателството.

Нашето решение

Екипът ни отиде да посети обекта на място. Бързо установихме редица пропуски от гледна точка на звукоизолацията между офисите. Веднага констатирахме, че липсва добро уплътнение на отворите на вентилацията, която беше обща между двете помещения. Нямаше и изолация около фасадния профил, което също допринасяше съществено за проблема. След детайлното обследване на проблема със звукоизолация между офисите ние предложихме редица експертни мерки. Те започваха от изграждане на шумоизолациони боксове около вентилацията. Предвидихме също и изработка и поставяне на детайл от MDF плоскости около фасадата. Представихме предложението на ръководството на Genius Sports, като се обосновахме детайлно, и те го приеха.

 

Екипът на Acoustic Force се зае с изпълнението на монтажната дейност. В работата ни се съобразихме с всички изисквания на компанията. Те бяха свързани с хигиена, особености на шума, начин на работа. Горди сме да споделим, че ни отне един ден успешно да реализираме предписаните мерки. Много често при изпълнението на различни казуси , помещенията и пространствата, които се нуждаят от звукоизолазия, вече действат и са завършени интериорно. Това означава, че нашата работа трябва да бъде максимално дискретна и елегантна, за да не прекъснем процесите на компанията, която ни е наела. Точно това направихме и в този случай на звукоизолация между офиси. Постарахме се и успяхме да подобрим условията на работното място, така че служителите да се чувстват комфортно, а мениджмънта и партньорите да са спокойни за конфиденциалността на информация, която обсъждат в помещенията, които екипът на Acoustic Force успешно звукоизолира.

Изпълнението

В този проект за звукоизолация между офисите на Genius Sports предложихме и изпълнихме редица мерки, които веднага доведоха до подобряване на ситуацията. Облякохме въздуховодите с шумоизолационен бокс и изработихме MDF детайл, който монтирахме около профила на фасадната дограма. Както знаете, всеки един наш проект завършва с щателен анализ на постигнатите резултати. Тук такъв също не липсваше. Най-важното е, че Genius Sports оцениха работата ни като отлична. Това означава, че сме помогнали да повишат комфорта и репродуктивността на работните места, подобрявайки звукоизолацията между офисите.

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване