Acoustic Force - лого
Имаш въпроси?

Музикални и подкаст студия

Описание на услугата

Консултация – най – важната част преди да направите музикално студио.
01

Консултация – най – важната част преди да направите музикално студио.

Акустиката и проектирането на музикално студио е един взаимен процес между визуален и аудиален дизайн на помещението. За да се постигнат необходимите параметри за акустична среда, е изключително важно с какво помещение разполагаме. Важно е да се отбележи, че не всички помещения са подходящи за студиа. Помещенията с повече прозорци и витрини, помещения без никаква симетрия или изключително малки помещения, не са подходящи за всеки тип студио. Затова ние от Acoustic Force препоръчваме на нашите клиенти, преди да са наели или закупили дадено помещение да направят предварителна консултация с нашите експерти. След избора на помещението, предлагаме на клиентите ни да извършим измервания с професионална апаратура за съществуващата акустична среда.

02

Проектиране на акустичната среда

Всяко едно студио преминава през процеса на проектиране на акустичната среда. Акустиката и проектирането на музикално студио е свързано на първо място с функционалността на помещението. Студиата в по-голямата си част са както за звукозаписи на вокали, музикални инструменти, така и за микс и мастъринг. Разбира се, професионалните стаи са разделени на отделни помещения – звукозапис (recording room) в едно помещение, микс и мастъринг (control room) в друго и отделна стая за слушане на записаните парчета (hi-fi room).

Всеки един тип помещения имат своите специфични изисквания относно акустичната среда и ние в проектната част взимаме под внимание тези изисквания. След като определим акустичните параметри и необходимото поглъщане и дифузия в помещението идва ред и на арт дизайна. Той е пряко свързан с визията на нашите клиенти и отделения бюджет. На пазара съществуват всякакъв тип решения. От най-бюджетните (направи си сам и акустича пяна) до висок клас панели от дърво и ековълна.

Всяко едно студио, изпълнено от Acoustic Force, има индивидуално решение и дизайн.

Проектиране на акустичната среда
Производство и монтаж
03

Производство и монтаж

След проектирането идва ред на реализирането на проекта. Работа с най-качествените продукти от цял свят, и от България, дава огромно предимство при изпълнението на подобни проекти, защото техният монтаж е изключително лесен, а сроковете за производство и доставка са винаги безупречно точни.  Ние в Acoustic Force изключително много държим на чистия монтаж. За това помагат уникалните методи за монтаж на панелите – в голяма част от случаите, закачане към стените само с един винт или чрез велкро.

04

Финализиране

Най-важната част от цялостната ни работа е нашите клиенти да останат доволни от работата. Задължително е финалното измерване на постигнатите резултати, като в 95% от случаите те съответстват на предварително заявените резултати.

Музикални и подкаст студия

Проекти

Как работим?

Запитване - икона

Запитване

Отправете запитване за вашия проблем като се свържете с нас по телефона или електронната ни поща. Препоръчително е да изпратите снимки и размири на помещението.

01
Оглед на място - икона

Оглед на място

За всеки Ваш казус нашите инженери ще извършат БЕЗПЛАТЕН оглед на място. Те ще се запознаят със спецификите на Вашия казус, след което да Ви предложат най-добрия подход за разрешаването му.

02
Измерване - икона

Измерване

Acoustic Force ще ви предложи измервания по всички европейски стандарти в областта на акустиката, на музикални студия или конферентни зали в офиси, театри, кина и други.

03
Проектиране - икона

Проектиране

Нашите специалисти могат да проектират акустични панели специално за вашето помещение и да изготвят проект къде да бъде поставен вашият музикален спот. Също така се проектират различни съоръжения за индустриално обезшумяване.

04
Доставка и монтаж - икона

Доставка и монтаж

Acoustic Force предлага на своите клиенти производство,  доставка и монтаж на предлаганите акустични материали като винаги намира баланса между най-доброто качество и разумна цена.

05
Проектантски договор - икона

Проектантски договор

След изготвяне на проект или предписание, Acoustic Force предоставя услуга Мониторинг на качеството на вложените материали и техния правилен монтаж. По този начин ние гарантираме на своите клиенти очаквания от тях резултат.

06
Отчитане на крайните резултати - икона

Отчитане на крайните резултати

След приключване на проекта Acoustic Force извършва измервания за валидиране на постигнатите резултати. Това се изпълнява винаги, когато е възможно.

07
02
Оглед на място - икона

Оглед на място

За всеки ваш казус нашите инженери ще извършат БЕЗПЛАТЕН оглед на място. Те ще се запознаят със спецификите на вашия казус, след което да ви предложат най-добрия подход за разрешаването му.

04
Проектиране - икона

Проектиране

Нашите специалисти могат да проектират акустични панели специално за вашето помещение и да изготвят проект къде да бъде поставен вашият музикален спот. Също така се проектират различни съоръжения за индустриално обезшумяване.

06
Проектантски договор - икона

Проектантски договор

След изготвяне на проект или предписание, Acoustic Force предоставя услуга "Мониторинг" на качеството на вложените материали и техния правилен монтаж. По този начин ние гарантираме на своите клиенти очаквания от тях резултат.

Свържете се с нас

имейл - икона

Имейл адрес

info@acousticforce.bg

адрес - икона

Адрес

ул. „Русалийски проход“ 1B, 1407, гр. София

Направи запитване