fbpx

Шумоизолация на таван в частен апартамент

image
  • Клиент:Частен клиент
  • Категория:Жилищни сгради
  • Дата:2020 г.
  • Статус:Завършен
  • Вид услуга:Доставка и монтаж
  • Локация:гр. София, България

Задание на клиента

Оплакванията на клиента бяха свързани с високи нива на шум от съседи на етажа над него. Половината апартамент беше разположен под площ заета от тераса, другата половината беше зает от всекидневна. Клиента пожела да бъде извършен оглед и да бъде предложено най-доброто решение за справяна с проблема, като пожела да се извърши звукоизолация в целия апартамент. Също така клиета имаше изискване целия ремонт да приключи в рамките на една седмица, тъй като жилището беше oбитаемо.

Как подходихме към проблема

След огледа на място и анализа на оплакването и съответната конструкция клиента получи подробен доклад, в който се предложи да бъде поставена система за таван Elastic Control във цялото жилище. На екипа на Acoustic Force беше поръчана доставката и монтажа на самата система. Общата квадратура на жилището беше 45кв.м, за които беше поета отговорност да бъдат приключени до 5 работни дена.

image

Финални резултати

Организацията по доставката на шумоизолацията беше извършена перефетно, като за товаро-разтоварни работи бяха наети професионални групи. В мотажа екипа ни срещна редица затруднения, които преодоля с лекота, някои от тях бяха неправилната форма на помещението, големите провисвания на плочата и липсата на осветление. Въпреки тези препятствия екипът ни успя да се справи с поставената задача в рамките само на три работни дни. След завършване на проетка , клиета нямаше как да тества веднага изолацията, но няколко месеца след това се обади и съобщи, че от както е направена изолацията няма никакви оплаквания и спи спокойнно, независимо от съседите над него. Шумоизолацията на тавана беше свършила своята работа. Така завършихме успешно поредния си обект. Клиента ни беше ненадминато доволен от крайния резултат, а екипът ни за пореден път доказа, че може да се справи във всяка ситуация.

image
image
image

КАКВО СПОДЕЛЯ КЛИЕНТЪТ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТА

Разгледайте и другите ни проекти.