fbpx

Иновативно акустично третиране.

image
  • Клиент:Частен клиент
  • Категория:Жилищни сгради
  • Дата:2021 г.
  • Статус:Завършен
  • Вид услуга:Акустично третиране
  • Локация:гр. София, България

Акустично третиране вписващо се в интериора.

Частен клиент се свърза с екипа на Acoustic Force за направата на проект и монтирането на акустични панели в три етажна еднофамилна къща. Семейството се оплака от импулсен и дразнещ постоянен шум в цялата къща. „Когато децата на семейството си играят, тяхното викане и скачане кънти в цялата къщата.“ Преди да започне работа по възложения проект, главният инженер на акустик форс , отиде на място и извърши специализирани измервания на времето за затихване на звуковата енергия във всяка стая. Измерванията бяха от съществено значение за избора и броят на акустичните панели.

Как решихме проблема, стъпка по стъпка.

Първата стъпка бе да се намери акустично решение без да се променя вътрешния дизайн на помещенията. Поради тази причина, панелите трябваше да бъдат дискретни и вписани в интериора без да бъдат акцент . Благодарение на обстойния оглед и специализираните измервания екипът ни направи оценка на времето за затихване на звуковата енергия във всяка стая. Измерванията бяха от съществено значение за избора и броят на акустичните панели. Първо екипът ни постави акустични панели в две стаи, за да може нашият клиент да чуе и усети разликата. След като поставените панели оправдаха очакванията, направихме втората част на акустично третиране за останалите 5 помещения. Заложихме на качественото изпълнение в комбинация с разумна цена. За целта подбрахме най-добрите материали. Те бяха от екологичната серия на фирма Vicoustic, предназначена за широк спектър от помещения. Използваните акустични продукти бяха Vixagone mini , VMT Flat Panel и GEN PENRAY Cloud. Тези високо качествени панели са с най – доброто качество и визия на пазара. Екипът на акустик форс инсталира акустичните платна в рамките на няколко дни, а монтажът беше без прах и затова собствениците можеха да живеят в къщата докато той се извършваше.

image

Резултатът, който направи едно семейство щастливо и спокойно.

Седмица след завършването на проектът, собственика се обади и сподели с нас, че: вече чувства дума си като истински дом, а не като пещера.„Докато децата си играят в детската, ние с жена си говорим спокойно, и това стана възможно след професионално извършеното акустичното третиране от Acoustic Force.

image
image
image

КАКВО СПОДЕЛЯ КЛИЕНТЪТ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТА

Разгледайте и другите ни проекти.